Festivalul Ars Urbana 2


Pentru că roțile se invârt mai bine pe vreme bună, tuburile cu vopsea nu mai încap în rucsac, căștile suportă cu greu tot felul de beat-uri, iar în parcuri și scări din Iasi se dispută supremația pe placă, role, în rime, beatbox, freestyle, breakdance sau culoare, noi consideram că merge să adunăm tot ce înseamnă artă urbană într-un festival.
Astfel, Asociația C.O.N.-TOUR în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Underground The Pub și Magazinul UMAN, vă invită la cea de-a II-a ediție a festivalului ARS URBANA, Iași 4-6 Mai 2012
Acest festival, ce se va derula pe parcursul a trei zile în Underground The Pub, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare și pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, vine în sprijinul celor care susţin mişcarea underground ca formă de artă. Scopul acestui eveniment este de a promova cultura urbană sub toate formele ei şi de a educa publicul larg în legătura cu aceasta.

Programul Festivalului:
Vineri, 04 Mai 2012
- Ora 12:00 — Concurs de graffiti, ( locație: Galeriile Comerciale )
- Ora 18:00 — Premierea Concursului de Graffiti, Demonstratie Breakdance, Demonstrație Dj / warm Up concert, locație (locație: Underground The Pub)
- Ora 20:30 — Concert Cumicu & Dj Wicked, Slick, Ioaveax (Bătrânu’ Records), în deschidere Fratii FF, ODN Ozen și Socez.

Sâmbătă 05, Mai 2012
- Ora 10:00 — Concurs Skateboarding & Rollerskateing (locație rampe: Bulevardul Stefan cel Mare)
- Ora 19:00 — Demonstratie DJ, Warm Up Concert (locație Ubderground The Pub)
- Ora 20:30 — Concert Cedry2k, Carbon, în deschidere Spasme, Exoteric.

Duminica 06, Mai 2012 ( In Underground Pub )
- Ora 18:00 — Expozitie Grafitti
- Ora 19:00 — Demonstrație Dj, Freestyle și BeatBox
- Ora 21:00 — Hip Hop Party

Pentru pagina de Facebook a evenimentului, clic AICI.


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>