Dublin Street Art (The Orion’s Review)


Peretii din ziua de azi sunt mai plini ca niciodata cu street art.
Daca vrei sa fii bagat in seama, trebuie sa iti folosesti imaginatia. Vechea metoda de a taga cat mai mult zona respectiva, moare. Fiecare individ care practica forma asta de arta, observa ca trecatorilor le place frumosul. Asa ca, intr-un tarziu, vor incerca cu siguranta actuala tendinta.

Cand esti strain intr-un oras nou, exista un sentiment placut, asta pana te acomodezi.
La fel a fost si in Irlanda cand lipeam stickere. Aveam impresia ca imi sunt ciudate, ca nu se potrivesc cu peisajul, traditionalul lor.

Da, sunt mai prietenosi, mult mai.
Chiar daca de multe ori prezinta un avantaj, de altfel am cunoscut un cuplu de stencil making, Kathrina Rupit (Mexic) si Iljin Prj (Polonia), i-am cunoscut pe strada, intamplator; impreuna lucreaza in atelierul din Dublin, a faimosului C215, pe care l-au intalnit in acelasi loc unde acum 2 saptamani i-am cunoscut; dar uneori poate actiona impotriva ta.

Cert e ca in Romania exista o frica si indiferenta, la trecatori. Cateodata treaba asta iti poate constitui un avantaj, atunci cand dai ceva rapid, sau o dezamagire, cand iti doresti sa afli parerile altora.

Sticker-ul are o parte lipicioasa si una ce iti afiseaza ideile.
Data viitoare gandeste-te bine pe care vrei sa o folosesti.

Written by The Orion.


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>