Stencilurile de pe Lipscani de acum 6 ani


Pe data de 01.08.2005 (fix acum sase ani) am facut pozele astea pe Intrarea Nicolae Selari cu ce telefon cu camera photo cu super rezolutie ce aveam atunci.
Pe vremea aia, acesta era locul unde erau adunate cele mai frumoase sabloane. Erau mici, cat un A4, dar erau colorate si haioase, chiar daca erau copiate de pe internet. In 2005 sa faci stenciluri insemna ceva. Pe R.S.A. gasiti ce sabloane erau atunci.

Lipscani era un paradis pentru sabloane. Daca doreai sa te bage cineva in seama, trebuia neaparat sa ai un stencil dat pe Lipscani.
Si revista TimeOut Bucuresti a avut un articol “100 lucruri de facut in Bucuresti” in care scria “Du-te in cautare de graffiti si stencil pe Lipscani.

Dar acum, majoritatea sabloanelor au fost sterse de trecerea timpului si de renovari, dar se mai gaseste cate un stencil, dar si ala este probabil o panarama de stencil facut de cineva, ca sa-si promoveze afacerea, incercand sa para urban si cool.

Poate candva am sa facem acea lista cu sabloanele comerciale care au stricat la noi valoarea unui sablon.


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>