STICK AROUND : Prima Expozitie De Street Art International Din Romania


Creaturi Dragute, initiatorul acestui proiect, este un street artist roman, a carui poveste merge inapoi pana in 2008 cand si-a facut pentru prima data prezenta in zona de arta urbana romaneasca. Au urmat de atunci peste 200 de schimburi internationale la care se adauga si nenumarate workshop-uri, expozitii solo si de grup in tara si peste hotare.

Stick Around nu este o premiera numai pentru Romania, ci si pentru mine, fiind prima expozitie in care am decis sa ma implic, prima mea responsabilitate. Am hotarat sa fac asta pentru a arata cat mai multor romani cat de minunata si plina de viata este aceasta forma de arta. Vreau sa impartasesc tot ce am invatat despre arta strazii in acesti 6 ani care au trecut de cand am cunoscut-o. Pentru aceasta voi tine si un workshop de stickere si paste ups in cadrul evenimentului STICK AROUND. Am mai realizat astfel de workshop-uri si mi-au placut foarte foarte mult.

DILOM | Bulgary


ARA | Switzerland


Pana acum am reusit sa adun peste 10 000 de stickere si paste ups de la aproximativ 200 de artisti, majoritatea din strainatate (de la UK, Spania, Italia, Germania pana in America, Noua Zeelanda, chiar si Japonia). Nu am primit foarte multe stickere din Romania, miscarea nefiind foarte dezvoltata la noi, dar ma bucur ca exista multi curiosi. Sunt foarte incantata de tot feed-back-ul pozitiv pe care l-am primit, atat din partea artistilor participanti (care mi-au trimis impreuna cu stickerele si cate o scrisorica de multumire si de incurajare), a celor care au sarit sa ma ajute cu organizarea ei, cat si din partea celor care asteapta cu nerabdare sa vada aceasta expozitie.

BYTEDUST | The Netherlands


ESKORBUTO | Spain


STICK AROUND, prima expozitie de street art international din Romania, se va tine pe data de 23 mai, in Parcarea Ciclop, cu ocazia Noptii Albe a Galeriilor!


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>