CooltUrban – Urban Art Photography


CooltUrban – Urban Art Photography isi propune sa arate street art-ul intr-o alta lumina in care nu totul este doar vandalism si mazgalitura. De asemenea, isi doreste sa reuneasca fotografii de graffiti si street art intr-o prima expozitie nationala, care in viitor sa devina un festival de fotografie dedicat artei stradale.

Cei 24 de participati selectati vor primi prin posta un atestat oficial de participare la expozitie, de asemenea fiecare imagine din expozitie va fi inclusa in catalogul oficial al acestei editii a Urban Art Photography – editat de CooltUrban in colaborare cu GRAFFITin.

Premiile sunt urmatoarele :
Premiul I – 200 de lei lei si obiecte promotionale oferite de organizator
Premiul II – 150 de lei lei si obiecte promotionale oferite de organizator
Premiul III – 100 de lei lei si obiecte promotionale oferite de organizator

Pentru a participa trebuie sa trimiteti o fotografie asupra careia detii drepturi de autor cu rezolutia si dimensiunea pixelilor cat mai ridicata la adresele revistagraffitin@gmail.com si la hello@coolturban.ro. Subiectul mailului trebuie sa fie urmatorul – Urban Art Photography – iar in mesaj te rugam sa precizezi numele si prenumele complet, adresa de domiciliu/rezidenta si numarul de telefon. Termenul limita este 27 iulie (ora 23:59).

Succes tuturor!


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>