Workshop de Stencil

Cei de la Reciclare creativa au un atelier nou cu niste pereti albi numa buni de desenat. Au acceptat sa ne puna la dispozitie o suprafata pentru acest workshop si au obtinut vopsea prin sponsorizare de la Baumax. Locatia este in Centrul de tineret al Bibliotecii Metropolitane.
De-a lungul timpului multa lume si-a aratat interesul de a invata cum se fac sabloanele. Acest workshop, fiind primul de acest gen va va invata cum sa prelucrati o poza in Photoshop pentru a putea ulterior sa o transformati in stencil. Vom prelucra mai multe imagini iar una dintre ele va fi printata pe mai multe coli a4. Fiecarui participant ii va reveni cate o coala sau 2 pe care sa o decupeze apoi sa o aplice cu spray pe perete. Imaginea finala va fi un portret de 1.20/1.20 m.

Locatie : Strada Coltei nr. 27 (AICI)
Workshopul este tinut de ORTAKU.
Multumiri celor de la Reciclare Creativa.

Participarea este GRATUITA.


Related posts :

Bookmark the permalink.

2 Responses to Workshop de Stencil

 1. indi*anu says:

  Cum a iesit workshop-ul?

  • STENCIL.RO says:

   Salutare!
   A fost destul de fain, o sa urmeze candva si un clipulet.
   A venit lumea, a facut Ortaku o prezentare despre sabloane, tehnica lui de creare a unui sablon dupa imagine, printarea si decuparea, iar la final au desenat pe un perete. Simplu si frumos.
   O sa se mai tina si alte workshopuri, o sa anuntam aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>