Atelier de Arta Urbana #4


Atelier de Arta Urbana revine si anul acesta, in parcul Bai din orasul Moinesti, in data de 24 august, eveniment condimentat cu un concert Omu Gnom & Dj Pilu si un afterparty pe cinste.
Acesta a luat nastere in anul 2010, si se adreseaza iubitorilor de breakdance, tinerilor pasionati de cultura urbana si nu numai. Intrarea este libera si sunt asteptati toti cei care vor sa-si alimenteze timpul liber cu ceva fain, ceva diferit. Pe pagina de Facebook a evenimentului puteti vedea cum sta treaba la capitolul atmosfera, vizionand fotografii si video-uri surprinse in cele trei editii care au avut loc in anii precedenti.
Pe parcursul manifestului, vor fi demonstratii de graffiti & street art sustinute de Sweet Damage Crew, Creaturi Dragute, RO, Dubios21 si Nazek. Battleurile intre bboy vor fi rasplatite cu premii in valoare de 1500 RON.
Mai pe-nserat, cand soarele isi domoleste caldura, cand desenele sunt preparate iar echipele de breakdance se vor fi saturat de stat in cap, va fi un afterparty neconventional in Parcul Pini, urmat de concert Omu Gnom & Dj Pilu, aici intrarea fiind de asemena libera. Daca te coafeaza ideea, te asteptam sambata! Mai multe detalii puteti afla pe pagina de facebook a evenimentului.

Atelier de Arta Urbana pe Facebook / YouTube / Website.


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>