Poliţia Capitalei ar putea avea un departament anti-graffiti


Poliţia Capitalei ar putea avea în viitor un departament special anti-graffiti. Chestorul Marian Tutilescu a afirmat că ideea i-a venit după o discuţie cu colegii săi germani, care au specialişti în prinderea autorilor de desene pe ziduri, dar şi în intepretarea mesajelor.

Şeful poliţiei Capitalei susţine că fenomenul graffiti s-a extrins în ultima vreme şi au apărut mulţi cetăţeni străini. De altfel, ultimul incident de acest fel s-a petrecut chiar miercuri seară. Doi tineri germani care desenau pe o clădire din Sectorul 1 al Capitalei au fost surprinşi de poliţişti şi amendaţi cu câte o sută de lei.

-via RealitateaTV

Bookmark the permalink.

3 Responses to Poliţia Capitalei ar putea avea un departament anti-graffiti

  1. Anonymous says:

    Tara arde si baba se piaptana. Oricum formarea unui asa-zis Vandal Squad, nu va face decat sa inraiasca grafferi. Eu zic sa zica merci ca la noi nu se da pe vitrinele magazinelor si pe masini.

  2. The Monk says:

    Evident.Cand nu poti sa mergi linistit pe strada, ca te ataca cineva, ei vor sa faca departament special anti-graffiti.De ce nu fac mai bine un departament pro-graffiti? Si sa faca un bine in loc de un rau.

  3. U.E. ARMY says:

    asta-i provocare!nu stiu de ce nu fac un departament care sa cumpere can-uri si sa mi le aduca acasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>