The Fly & mC @ TiMAF 2014


La editia din acest an a evenimentului TiMAF Urban Art, am avut ocazia sa-i vedem pe The Fly si mC lucrand la cea mai recenta piesa in comun a lor, si au fost si destul de generosi sa ne raspunda la cateva intrebari.

Ce ne puteti spune despre lucrarea voastra de anul acesta?
Hmmmm… Lucrarea noastra ilustreaza in mare parte o combinatie de traditional si contemporan. In prima parte a lucrarii este ilustrata domnisoara Pogany, una dintre lucrarile lui Constantin Brancusi, intr-un background mai mult sau mai putin tricolor. In a doua parte am incercat sa realizam initialele pseudonimelor noastre TF(The Fly) si MC Din pacate a doua parte a lucrarii nu a iesit asa cum ne-am dorit, timpul a fost cel care ne-a presat sa “improvizam”.


Cum s-a diferentiat atmosfera din editia 2014 a TiMAF-ului fata de cea din 2012?
Pot sa spun ca in editia din anul acesta, comparativ cu cea din 2012, totul a fost muuult mai bine. Organizatorii au incercat sa ne ofere tot ce aveam nevoie (eu zic ca au reusit).


Ce v-a placut cel mai mult pe toata durata evenimentului?
Pot sa zic ca “lucrul” care mi-a placut cel mai mult la acest eveniment a fost faptul ca a adunat o mana de oameni cu care nu m-am vazut de ceva timp si chiar m-am bucurat foarte mult sa ii revad si sa mai schimbam cateva cuvinte.


Ce planuri de viitor sunt pentru echipa The Fly & mC?
Nu avem niciun plan batut in cuie, dar in principiu cand avem ocazia desenam impreuna.

Si avem si mai multe poze cu lucrarile celor doi artisti in galeria dedicata lor, pe pagina noastra de Facebook. Clic AICI.


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>