Cei care dau viaţă pereţilor


“Cine? Expoziţie exclusivă de stencil-uri („STNCL XHBTN“ vine de la „Stencil Exhibition“); Când? Între 6 şi 15 mai (de la orele 10.00 la 17.30); Unde? La Galeriile Mora (pe strada Grigore Mora, în zona „Piaţa Charles de Gaulle“); Ce? Manifestare a spiritului liber a celor despre care se spune că „vorbesc cu pereţii“, a creatorilor de stencil-uri. Cei adunaţi marţi seară la Galeriile Mora n-au găsit o definiţie a artei lor: „Definiţia unui stencil este că nu se poate defini“. Lucrările expuse aparţin unor tineri din Bucureşti, Craiova, Focşani, Tulcea şi Bacău; De ce? Pentru că e o formă de artă contemporană făcută de oameni deştepţi pentru oameni deştepţi. Cât? Nu vă cere nimeni bani nici la intrare, nici la ieşire.”
Citeste tot articolul AICI.

-via Evenimentul Zilei

Bookmark the permalink.

8 Responses to Cei care dau viaţă pereţilor

 1. kid says:

  cine din tulcea?

 2. kid says:

  ma gandeam eu ca tu ^^

 3. kid says:

  sunt un baiat..din tulcea :)

 4. Johnny says:

  dar din bacau cine e ? ..

 5. The Monk says:

  Panarama de organizator, a ramas cu impresia ca unul dintre artisti este din Bacau. Dar acest artist era din Roman. Pana la urma acel artist nu a mai avut featuring in expozitie, dar anuntul era deja trimis la media. Cine a scris articolul a avut materialul vechi. Se mai intampla din cauza la proasta organizare.:(Sper ca nu am facut Bacaul de ras or something.

 6. The Orion says:

  mda..stiu, de asemenea si cei de aici din Targoviste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>