Trebuie văzut!

CLIC PENTRU SCURT INTERVIU

Dacă eşti nou sau ai ceva vechime in “industrie”, trebuie să vezi NEAPĂRAT aceste scurt interviu cu Vlad Nancă şi Oana Felipov produs de IQADS.RO.
Foarte mişto.
Clic AICI pentru redirectionare.

(este mişto pentru că vorbesc de nişte chestii şi noi şi vechi)

Bookmark the permalink.

9 Responses to Trebuie văzut!

  1. altul says:

    nu se poate face sa fie pe autoplay?ca ma enerveaza!

  2. Anonymous says:

    ce vi se pare voua asa de misto,nu stiu.sunt niste chestii de kkt

  3. killemal says:

    1…dacă reproşaţi, măcar aveţi un pic de sânge, şi lăsaţi un apelativ, cât de cât, nu spuneţi că nu-i bine, şi vă întoarceţi cu spatele.2. sincer, monk, bă, tu ştii ce cred, e un interviu de toată jena, du domnul vlad nancă, care..deşi odată poate era promiţător, a dovedit de-a lungul vremii că face fixpula, şi că…are întotdeauna grijă să se menţină pe trend. “stencilurile sunt depăşite..”, bosu´, stencilurile proaste sunt poate depăşite. sincer, nu am auzit o chestie bună în tot interviul, productivă, pe orice nivel…doar….vorbit de sus în jos, complet degeaba…2 monştrii sacri ce îşi expun viziunea asupra…vieţii…nu şi asupra artei proprii..fiindcă nu prea au cu ce, se pare.nu contest că nancă, de ex(de oana felipov nu zic nimic, fiindcă nu cunosc) a făcut şi lucruri bune. trebe recunoscut că a fost unul din cei care a adus stencilul la noi, şi l-a menţinut pe picioruşele proprii la începuturi, dar…valoarea sa ca artist…..să fim serioşi. nu am nimic cu el, şi sper să nu fi fost prea tranşant…dar, mi se pare că e o chestie de imagine,oi formă complet lipsită de orice fond.

  4. The Monk says:

    OI!Sincer, eu ma bucur cand mai apare un interviu din asta.Imi plac pe bune, nimeni nu face, eu nu vreau sa fac ca sa nu se zica ca-i promovare/prostitutie. Asa ca imi ploace sa vad pe altii cand vorbesc.Au mai fost niste clipuri dragute, si ce am mai vazut la televizot si ce am si mai pierdut.Oricum, cam tot ce aud si vad pe internet, legat de stencil, caci despre asta zic, pentru mine, nu stiu, nu mi se potriveste. Acuma pentru mine stencilu’ este o alta dimensiune, complet diferit de ce este prezentat la televizor sau pe internet.Eu sunt acum super-suparat ca multa lume s-a lasat de stenciling, si nu mai am prieteni cu care sa facem ceva. Adica toti, toti toti toti.A fost doar ceva de sezon poate, trebuie sa urmeze trendu acuma.SAD SAD SAD!

  5. <a href="http://www.xanga.com/buy_levitra">BuyLevitra</a> says:

    Thanks for article!

  6. <a href="http://phentermine1.eamped.com">Phentermine</a> says:

    Thanks for interesting article.

  7. <a href="http://search2.site.io/index.html">Viagra</a> says:

    Glad to read articles like this. Thanks to author!

  8. Anonymous says:

    nu inteleg d c e toata lumea asa d incantata d vlad nanca, sincer. nu zic k nu e oki dar am lucrat cu el la galeria unde muceam si nimic din c zice si c face el nu e deloc original, sincer zici k invata o poezie si apoi o recita, pacat d el.

  9. baldovin says:

    E adevarat ca exista stenciluri mai misto decat astea facute chiar de Vlad sau Oana. E adevarat ca artistii prezentati pot parea de doi bani in comparatie cu standarde superioare.Dar voi? Voi care criticati ce ati facut? De ce nu va lasati link catre pagina de web sa va vedem cat de tari sunteti. Deocamdata cei doi sunt printre cei mai buni artisti. Cred ca “in God we trust” al lui Nanca e cel mai tare stencil din Bucuresti. Ale voastre unde is? Sau ati ajuns pe blogu’ asta printr-un link de la un site cu masini de spalat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>