Banksy + Justin Bieber


Hey ghici cine si-a facut tatuaj cu lucrarea lui Banksy “Girl with a Baloon”. Da, chiar el, unicul si al dreacului Iustin Bibăr (Justin Bieber). Probabil din cauza ca este un adevarat connoisseur al artelor stradale, si cum sa dovedeasca acest lucru cel mai bine, decat prin realizarea unui tatuaj cu unul dintre cel mai popular sablon de la Banksy, scriu popular pentru ca s-a vandut cel mai mult sub forma de carcase de telefon, mousepad-uri, tricouri si magneti de frigider. Regretam totusi faptul ca tanarul Iustin nu si-a tatuat ACEST faimos sablon al lui Banksy, de preferat pe frunte, ca un connoisseur adevarat ce este.
Oricum, cine zice ca poza nu este un fals marca Banksy, deoarece doar o poza exista care se gaseste la Banksy pe Instagram, iar faptul ca are un Instagram si o pagina de Facebook oficial verificata, imi spune ca are nevoie de atentie.
Saracul Banksy!


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>