Ebenist MalerEbenist Maler este un concept de expozitie gandit in urma cu jumatate de an datorita unor artisti care au utilizat ca suport pentru desen, pe langa pereti si panze, si mobilier vechi.
Expozitia propune artistilor spre utilizare o serie de piese de mobilier modern, integrate intr-o instalatie deschisa publicului compusa din mai multe camere.
Prima expozitie de acest gen si la aceasta anvergura din Romania, Ebenist Maler reprezinta debutul curatorial al tanarului artist Andrei Argaetic impreuna cu Razvan Lazareanu si implica efortul si pasiunea artistilor:
Alexandru Ciubotariu (Pisica Patrata), Lucian Dedita, Simon Altair, Suflo, Saddo, Aitch, Sinboy, Claudiu Cobilanschi, Andrei Fantana, Loreta Isac, Alexandra Maftei, Allan Dalla & Kero, Cage, Homeboy, Artpi, Last.

Proiectul face parte dintr-un demers mai amplu de ambalare functionala si accesibila a unui proiect artistic, ambalare care vizeaza un public mai numeros si o interactiune mai puternica a artistilor cu publicul lor.
Ebenist Maler se intampla la Atelierul de Productie, un venue unic in Bucuresti, care preia modelul halelor europene transformate in centre culturale.
Spatiu alternativ pentru idei si proiecte cu potential creativ, Atelierul a fost deschis anul trecut chiar de Noaptea Alba a Galeriilor. Dupa ultima renovare din februarie, cei 450 de metri patrati ai sai, gazduiesc constant expozitii, concerte si proiectii de film.


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>