Cum a fost la City of Energy

Aseara am facut un tur inedit al Bucurestiului intr-un autobuz care s-a transformat pentru cateva ore intr-un club pe roti. De buna dispozitie s-au ocupat baietii de la Bass Turbat care au mixat biniditat.

Ne-am adunat in fata Ateneului Roman (ma rog, mai in dreapta un pic, in parcare), iar pe la 7 si ceva am pornit spre actractiile turistice ale serii: cele trei posturi de transformare Enel desenate de artistii urbani Allan Dalla, Boeme, Sweet Damage Crew si Flix.

Am mers usor pe Magheru ca nah, doar era aglomeratie la ora aia si mi s-a parut foarte tare cum se uita lumea la noi. La un moment dat eram paraleli cu un 381, iar calatorii din acel autobuz erau tristi si obositi, iar noi dansam si eram super energici in autobuzul #cityofenergy.

Prima oprire a fost pe Splaiul Independentei, aproape de Semanatoarea, acolo unde am vazut “pe viu”, primul anamorfic din Romania, lucrarea lui Allan Dalla. N-am reusit sa prind in poza, dar daca te uiti dintr-un anume unghi, poti sa vezi un personaj celebru al artistului in acest desen urban…

Pentru tot articolul clic AICI, iar pentru poze faine clic AICI.

- via Pandutzu.com (text) / Mahmur.info (photo)


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>