Yearly Archives: 2011

Happy Holidays


Sărbători Fericite!

Leave a comment

Funky Fresh


Check out our friend at Funky Fresh!
Peace.

Leave a comment

True ValueTrue Value (paint fukette)
Kinetic sound installation by David Ellis with composition by Roberto Carlos Lange.
Presented by Joshua Liner Gallery, PULSE contemporary art fair, IMPULSE section, New York, March 2011.

Leave a comment

Reverse Graffiti AdMiller Genuine Draft is cold filtered to give it a distinctive smooth, refreshing taste.
To bring this filtration process to life, a new campaign features clean art – a form of street art where people use high pressure water hoses to remove dirt from walls and buildings to reveal extraordinary designs.

The reverse graffiti designs were created by Lotie!

Shot in Bucharest, Romania.
Agency : Leo Burnett London
Director: Lynn Fox

O parte din desene chiar au fost desenate pe fostul sediu SRI, au rezistat o vreme iar apoi toate fatadele au fost spalate. Foarte rau pentru ca aratau foarte frumos. Locatia AICI.

2 Comments

SpongeBob SquarePants Street Splat

Leave a comment

Actiunea Picasso


- via The Orion

1 Comment

Stencil Chess Board


- via The New York Times

Leave a comment

Experiment HIBERNAL la PLATFORMA


EXPERIMENT HIBERNAL
la PLATFORMA
MNAC-Anexa, Calea Mosilor 62-68, etaj 1, Bucuresti

Vernisaj 13 decembrie ora 20.00.
9 decembrie 2011 – 8 ianuarie 2012.
9-11 dec. – studio deschis – artistii lucreaza in spatiu si acesta poate fi vizitat intre orele 12.00-18.00
13 dec. ora 20.00 – vernisaj (finisaj studio deschis) si Live Act Hipdiebattery
13 dec. – 8 ianuarie – expozitie
15 dec. ora 20.00 – Live Act BTS
16 dec. ora 20.00 – Live Act frateleNORD

Artisti :
Mihai Barabancea, Mihai Bulf & Adrian Popescu, Anca Dima, Eduard Gabia & Justin, Delia Gheorghiu, Miron Ghiu, Alexandra Maftei, Mario Oprean, Sorin Popescu, Daniel Tristan

Live Acts : Hipdiebattery, BTS, frateleNORD

Concept : Lea Rasovszky

Experiment Hibernal este primul dintr-o serie care se doreste bi-anuala (iarna si vara) de proiecte cu tema libera, jam-sessions cu alaturari aproape aleatorii de artisti si metode de lucru diverse, toate avand ca elemente componente importante prezenta si lucrul in spatiul PLATFORMEI (sau prin apropierea lui), trairea-impreuna pentru cateva zile a artistilor cu proiectele lor si cu publicul.

Experimentul din decembrie pune accentul in mod deliberat pe ideea deconcertant de simpla, non-tematica si non-programatica de experiment intr-un spatiu dat: aducem in discutie limitele, tensiunile si satisfactiile care pot rezulta din cautarea in interiorul propriului proiect, sau din incercarea pentru prima data, sau din aproape esecul solutiei propuse. Ne gandim la libertate, procesualitate si la relatiile organice care se pot produce la fata locului, intamplator, site sau, mai precis, environment-specific.

Expozitia nu va consta din produse arhi-finite, ci din piese – instalatii/obiect sau sunet, proiectii video, desen pe pereti, printuri foto etc. – care pastreaza in ele urmele procesului, in termeni de reusita si eroare, reluare, remix.

In acest sens, am ales si invitat artisti foarte tineri, o parte inca studenti, sau oameni din medii diferite celui strict vizual – inclusiv non-artistice, ori din mediul dansului, al muzicii etc. – care au acceptat riscul de a se situa in plina paradigma a nesigurantei, pe care orice experiment o presupune.

In trei dintre serile desfasurarii proiectului vor avea loc concerte/ live acts, un experiment, la randul lor, de coabitare a expozitiei cu forma de ocupare pe care un live act o implica.

Artistii au fost invitati sa lucreze cateva zile in spatiu, iar Experimentul Hibernal se va construi din doua stadii: o etapa procesuala care va fi dezvoltata in timpul celor cateva zile de lucru in cadrul PLATFORMA (9-11 decembrie), timp in care spatiul va fi deschis spre vizitare, opinie, interventie exterioara, continuata de expozitia care va rezulta din lucrul in spatiu si orice alte interventii anterioare.

Citeste in continuare…

Leave a comment

STENCIL.RO Games presents Sideway : New York“Sideway : New York” video pe Vimeo sau YouTube.
Joc valabil pentru PC si PlayStation 3.
Jocul este unul tip platforma, putin mai advansat cu grafica 3D, miscarile personajelor fiind limitate la 2D, atunci putem clar zice ca este un joc 2.5D.
Ce este interesant la joc, este tema acestuia, povestea unui artist de graffiti care intra intr-o alta lume in cautarea unei tipe, si lupta sa cu diferiti inamici.
Jocul este destul de simplu, colorat si uneori enervant.
Nu-l recomandam ca fiind un joc extraordinar, doar ca fiind un joc arcade care se foloseste de elementul graffiti

Leave a comment

Fancy on CmykFirst exhibition at The Beacon Art Gallery. Valladolid, Spain.

Leave a comment