City of Energy revine! Transforma energia orasului tau!

KITRA

KITRA


NAZEK

NAZEK


NOPER

NOPER


PREN

PREN


SINBOY

SINBOY


Noper, Kitra, Sinboy, Nazek si Pren au pregatit 10 lucrari pline de energie!
Cei 5 artisti au pictat 10 becuri de mari dimensiuni pentru a sustine City of Energy, un proiect ce-si propune sa schimbe peisajul urban. Caracterizate prin culoare, creativitate şi personalitate, aceste lucrari atipice vor schimba timp de o luna fata orasului.
Dupa o prima editie primita cu entuziasm de catre comunitatile artistice si urbane, Enel Romania revine cu o noua provocare: promisiunea de a transforma orasul!
City of Energy lanseaza inca o data, tuturor pasionatilor de arta urbana, provocarea de a picta posturile de trasformare Enel.
Toti cei interesati se pot inscrie in concurs pe pagina oficiala de Facebook a proiectului – Facebook/EnelSharingRomania, pana in data de 16 septembrie, prin uploadarea celor mai reprezentative lucrari de inspiraţie urbană.
Un juriu specializat va alege 10 artisti finalisti pentru o competitie de live painting in SkatePark Tineretului. Patru cele mai bune lucrari dintre cele 10 expuse vor aduce castigatorilor un premiu individual de 2000 Ron, precum si posibilitatea de a picta cate 2 pereti ai unui post de transformare Enel.


Related posts :

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>