OTHER : Dusk in the Wind



Also on Vimeo / Facebook Video

Derek Mehaffey aka OTHER aka Troy Lovegates este un street artist canadian, în prezent locuind în Buenos Aires, Argentina. A făcut cunoștiință cu street art-ul din întîmplare, în timp ce practica skateboarding în anii ‘80, sub forma unor desene, mesaje și taguri realizate cu spray paint sau oil sticks, prin zone obscure și misterioase frecventate de skateboarderi, în spații urbane dezafectate, unde acesti “outsiders” puteau să se simtă “acasă”, în afara societății care ii marginaliza și care-i privea cu condescendență. În această lume, sub aceste influențe, Other a început să picteze pe pereți, pe trenuri, din Canada, prin SUA, pînă jos în Mexic, precum și în numeroase orașe din Europa, America de Sud, Asia, Africa.

Dupa 23 de ani de activitate, lucrarile sale pot fi gasite pe pereți și trenuri din întreaga lume, precum și în galerii și în colecții particulare.

Other călătoreste fără prea multe bagaje, doar un back-pack, un sac de dormit, instrumentele de desenat, și un bagaj greu de amintiri, pe care ar dori sa le impărtășească sub forma expoziției “Dusk in the wind”, și cu oamenii din București.

OTHER’s “Dusk in the Wind” Exhibition at Home Matasari (Strada Masatasari nr. 17, Bucuresti, RO)
To see more of OTHER’s work, check out his Flickr.


Related posts :

Posted on August 4, 2011

Leave a comment