Razboiul primarului "cool" cu arta "cool" din Bucuresti


Turistii cu spray-uri si artistii locali ar putea insa avea parte de o dezamagire. Primarul Bucurestilor cu cea mai nonconformista imagine a decretat razboi total “mazgaliturilor”. In Marea Curatenie de primavara, Oprescu intentioneaza sa curete toti peretii acoperiti cu graffiti. “Nu sunt nici macar arta”, spune edilul.

Si Oprescu le-a promis artistilor un spatiu amenajat: un parc care se va construi, candva, in locul proiectului abandonat Esplanada, din centrul Capitalei. Acolo, primarul intentioneaza sa ridice cateva panouri albe, libere la vopsit. Insuficient insa pentru grafferi. Ce fel de arta stradala e cea din spatiile amenajate?!
Citeste tot articolul pe ZIUAVECHE.RO

- via Bucharest Street

Bookmark the permalink.

2 Responses to Razboiul primarului "cool" cu arta "cool" din Bucuresti

  1. ..in primul rind multzumesc de vizita …in al 2-lea rind as vrea sa spun k de ani de zile fotografiez stenciluri pe unde le gasesc ….la senso tv am avut si un interviu de aproape 1 ora referitor la stenciluri ….! ..eu cred k primul stencil a aparut pe peretele de la altamira …dar multumirea mea cea mai mare se refera la legatura extraordinara intre fotografia initiala si stencilul absolut dementzial…! intzeleg k suntetzi autorul sau ma rog…..proprietarul fotografiei originale ….! multzxumiri si felicitari…!

  2. ..in primul rind multzumesc de vizita …in al 2-lea rind as vrea sa spun k de ani de zile fotografiez stenciluri pe unde le gasesc ….la senso tv am avut si un interviu de aproape 1 ora referitor la stenciluri ….! ..eu cred k primul stencil a aparut pe peretele de la altamira …dar multumirea mea cea mai mare se refera la legatura extraordinara intre fotografia initiala si stencilul absolut dementzial…! intzeleg k suntetzi autorul sau ma rog…..proprietarul fotografiei originale ….! multzxumiri si felicitari…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>