Graffiti – Arta de a vandaliza

“Zilnic, aproximativ 750.000 de bucuresteni folosesc metroul ca mijloc de transport în comun. “Trenul galben”, cum a fost denumit odata a devenit cel mai rapid mijloc de locomotie pentru locuitorii Capitalei, care nu mai suporta traficul “impiedicat” de la suprafata. Pe langa avantajul timpului de deplasare, metroul bucurestean ii bucura mai nou pe calatori cu modele noi de trenuri, confortavile si ingrijite.

Astfel, nu peste mult timp, vechile vagoane, generaia anilor ’70 vor iesi din circulatie. Dar pana atunci, acestea inca mai functioneaza pe cele patru magistrale, dar au parte de un tratament “cosmetic” serios din partea “creatorilor” de graffiti.”
Din Revista Politia Romana.

-via Barto

Bookmark the permalink.

4 Responses to Graffiti – Arta de a vandaliza

 1. coategoale says:

  A good cop is a dead cop.

 2. cherie says:

  nu stiu de ce am impresia ca si asta face parte din “standardul” european…dar nici o grija, se pare ca totusi vandalismul s-a vandut cu 200 000 de lire in anglia, la licitatie ( yeeey, banksy :x)o fi bine? claaaaaaar:)

 3. - says:

  in ce nr e articolul ?

 4. The Monk says:

  Nu-mi maia duc aminte, parca s-au primt direct *.jpg.Oricum toata revista este penală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>